Harma naar / in India & Nepal

Eindelijk op reis????

Hallo allemaal.

Zoals jullie denk ik allemaal wel hebben gehoord, ligt schiphol plat.Ik stap uit de trein en zie overal geannuleerd staan.Het was er erg druk . Rijen mensen voor de info balie's. Kreeg vanmorgen uit Australie een sms van Hansiena . Vulkaan op ijsland moest zo nodig vandaag zijn lava spuwen...Had ook wel een dag later gekund. Toch.!!!

Mevrouw van Fox belt.....Mijn vlucht gaat niet door . Ze belt morgenvroeg. Wat nu??

Info gevraagd in hotel over een kamer voor morgen. Er waren nog 4 kamers. Als ik reserveer kan ik morgen als er wel een vlucht is voor 18 uur mijn kamer weer opzeggen.Dit maar gedaan.

Heb een plattegrond gehaald van Schiphol, maar dat helpt niet veel , ik verdwaal nog .

Ik ga nu richting King size bed ...Filempie kijken.

En morgen...Tkomt zoals het komt.

Liefs Harma

Hennie

Ga je na lang voorbereiden eindelijk op reis en dan moet zo'n ........ vulkaan ineens moeilijk gaan doen. We wachten af. Gr.

Harma

Moi wichie,

Goed dat je nog een kamer voor morgen hebt kunnen reserveren!
Hopelijk is er dan meer duidelijkheid over hoe, wat en vooral: wanneer!
De ultieme onvoorspelbaarheid........
Enniewee: wij duimen voor je!
Liefs, Harma

Jose

He Harmpje, we duimen voor je dt je morgen kunt vertrekken.

Liefs Jose

Annette

Harma,

Nou je reis begint in ieder geval,niet saai!Alweer genoeg te beleven en te regelen.Idd het komt zo als het .......
Ik ga ook voor je duimen hoor,dat je alsnog morgen gaat vliegen!

kus Annette

linda

hey harma!
wat een gedoe ook he?
ik zit morgen denk ik regelmatig internet en teletekst af te zoeken naar meer info. zal papa en mama en henk daar ook wel bij op de hoogte houden, die zijn natuurlijk ook erg benieuwd hoe dat gaat aflopen.
we duimen voor je!! liefs, frits en linda..

Ivonne

Dat dit uitgerekend nu moet gebeuren... Beetje minder as had ook wel gekund... Rot vulkaan... Maar ja, that's nature... Of course duim ik ook met de rest mee!!
Liefs en dikke kus Ivonne

Connie en Jan

Echt wel gevorderden nivo dus he! Rare week. Gisteren Hanna in Tibet en aangrenzend aardbeving, waar haar himalaya express doorheen gaat. Haar reactie:Het gaat zoals het gaat en me erover druk maken heeft toch geen zin.
Jij hebt blijkbaar de ZENreishouding ook al te pakken! :) En wij, wij duimen met de anderen mee!
groetjes

Jantje

Nou het reisverslag voor de ledenvergadering wordt alleen maar spannender. (Grapje). Het is natuurlijk kl......en maar safety voor alles. Hopen dat de reis vandaag wel door gaat.
Kop der veur.
Tot de volgende mail

Jeannet

Moi Harma
Hoop voor je dat die vliegtuigen vandaag de lucht weer in mogen, hou het via tv en internet in de peiling.....
Groetjes Jeannet en boven alles toch heel veel plezier

Derk en Aly

Hoi Harma,

Ondanks de eerste tegenslag toch een hele fijne vakantie. Geniet ervan, heel veel plezier.

Derk en Aly

Hennes

Hoi Harma,
Veel plezier en ik ga er vanuit dat het vandaag wel doorgaat!

Liefs Hennes

Roeleke

Nou eindelijk vakantie en dan dit.Het is niet anders. Je hebt genoeg te kijken op Schiphol maar dat heb je ook wel gauw gezien.
Zeg kop ter veur.

Dikke smok Roeleke.

annie

Hai Harma,
Vervelend dat dit nu net moet gebeuren. Hoorde op de radio dat zaterdag weer vlietuigen mogen vliegen ben blij dat je de kamer kon bijboeken anders was het helemaal vervelend.
Nou meid kop ter veul.
Duim voor je dat je morgen wel kunt vliegen.
Veel liefs en tot horens. Groet Annie

Robert Haijes

Klote vulkaan

Annet

Dikke shit zeg die lavauitbarsting.
Maak je niet druk hoor, t is vakantie!!!!
Gelukkig ben je nu nog gezond op de grond en morgen op een veilige vlucht in de lucht.

He maak er wat van vanavond!!

Liefs Annet

jelleke

hoi harmke wat weer klote ja dit allemaal meid begint goed maar moed houden een echt avontuur meid komt vast allemaal goed dikke knuffel jeltje

Gillian

Beste Harma, belde zostraks Connie om te horen hoe de situatie nu is, jeetje. och, ik leef zo met je mee. wat kan ik er nog meer over zeggen?? een gedachte is, wie weet was het vliegtuig toch al niet goed, een wervelstorm aan het komen bij katmandu dat we allemaal achteraf denken, blij dat ze nog veilig op de grond is..... maar eigenlijk is het gewoon super shit,
al lees ik ook in de reacties dat VEEL mensen in gedachte bij je zijn, wel speciaal! sterkte met loslaten de komende dagen, Gillian

jelleke

hoi harma

hoop voor je dat vandaag toch de vliegtuigen weer van de grond gaan meid .jammer dat je daar vast zit op schiphol .misc gaan ze vandaag wel he maar ja sterkte met alles haarmke