Hallo allemaal
Eindelijk een plekje gevonden om te internetten.
Vrijdag om ( ned tijd) 20.30u. Delhi tijd 24 u. aangekomen.
Het laatste stukje in het vliegtuig was heftig..
Op het vliegveld duurde het wat lang. En echtpaar had problemen . Koffers waren achter gebleven in Wenen. Maar dat is allemaal goed gekomen.
En ja, India wat zal ik zeggen....
Mijn 1 ste indruk, Natuurlijk warm 40 tot 44 graden. Sprookjesachtig. Heel rijk en heel arm. Aardige bevolking. Vies en stank.
Ons programma bestaat uit het bekijken van historische gebouwen, maar ook een olifanten rit en met een Riksja door Old Delhi.....dat moet je meemaken.
De groep is erg gezellig. Op Schiphol heb ik kennisgemaakt met Muriel. Volgens Ton een zwarte voet indiaan. Ze is Surinaams en wij trekken de hele dag met elkaar op.
Een pittige tante met een behoorlijke dosis humor. Ligt mij wel.We met z n 2enshoppen in Dehli en Jaipur.Ik ben deze3 weken even weer getrouwd, dat is veiliger. Die mannen Hier!!!!!
De hotels zijn goed. Met vaak een zwembad en dat is heerlijk nawarme dag op pad.
Onze reisgids heet Mike . Een toffe peer, kan niets anders zeggen. Hij is er altijd voor ons.
Al veel gezien , maar wat indruk heeft gemaakt is. Een Sicks moskee waar een gaarkeuken bij is. Ze maken daar elke dag voor 20 tot 30.000 mensen eten klaar. Ik dacht dit heb ik niet goed verstaan. Maar ik had het goed gehoord. De keuken was niet groter als in de Blanckenborg.
Ik heb nog even meegeholpen.
Mijn pootje doet het redelijk, maar doe geen gekke dingen.,
Ik loop met - in aandacht en komt het allemaal goed.
Hoop dat ik jullie weer gauw een mail kan sturen.
Veeel liefs ..Kus Harma
hallo meid,
Blij dat je goed bent aangekomen,en je het tot nu toe naar je zin hebt.Dus net als in Turkije,net doen of je een vriend/in hebt anders laten ze je niet met rust.Je ziet nu dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden zoals die gaarkeukens en de arme kant van het land.Dan zie je pas hoe goed wij het hier hebben.
Leuk dat je iemand hebt gevonden die samen met je iets onderneemt is toch altijd leuker dan alleen.
Geniet van je vakantie en val niet van de olifant af hoor,anders voel je pootje wel heel erg .
groetjes uit een warme Pekela(ned)
hoi harma
Ben blij om iets van je te horen iedereen vroeg al heb je al iets gehoord van haar ,maar ja je moet ook een plek kunnen vinden om te internetten.
Wat een verhaal en wat een indrukken ,wij ned klagen altijd maar wat leven wij in weelde.
Leuk dat je in prettig gezelschap verblijft.
Nog heel veel plezier en een dikke knuffel voor de olifant.
liefs petra
He Harma, wat fijn dat we wat van je horen, Peet en ik hadden het er al over gehad, maar idd. je moet maar net ff kunnen internetten.
HE heel veel reisplezier, en we zien uit naar je volgende verhaal.
Geef die olifant ook maar een knuffel van mij 8er zijn oor!!
Liefs Jose
Hey Harma!!
Leuk om even een reisverslagje van je te lezen!! Wat een indrukken, wat een andere wereld. Alsof je even bent overgestapt naar een andere planeet. Heel veel plezier nog, rustig aan en een dikke kus!
Liefs Ivonne
Hai Harma
Fijn om iets van je te horen.
Ben blij dat je een reisgenoot heb gevonden waar je mee optrekt.
Wat veel heb je al mee gemaakt en gezien.
meid geniet er van.
Veel liefs.
Groet Annie
He, zus.
Wat een belevenissen. Je maakt toch wel veel foto's? Wij willen ook een stukje van jouw reis meemaken.
Fijn dat je een leuke reisgenoot hebt gevonden. En dat je niet al te veel last hebt van je voet.
Veel plezier en we hopen natuurlijk dat je weer gauw een plek om te internetten vind. We zijn natuurlijk reuze nieuwsgierig naar jouw belevenissen.
Groetjes en een dikke smok, Johan en Hansiena
hallo buuf als je net zo veel plezier hebt in je reis als ik in het lezen van je verslag is het goed. poes en bloemen leven nog.
gr Antje
Wat een ervaringen en indrukken.......ik ben er stil van.
Ik vind het geweldig voor je.
XXX
Zo te lezen brengt de reis je wat je ervan verwacht!! Geniet er van en beleef het! Wij zijn nu al benieuwd naar je verhalen.
Groeten en kus.
Hennie en Rikus
Moi Harmpje,
Wat leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt en iemand waar je tegen aan kunt praten.
Een mooi reisverhaal en geniet ervan we horen wel weer.
Dikke smok Roeleke.
Moi Harma!
Doe vernuverst die doar best leezn wie. Wat voor een indiaan? Haha. Most alles wast beleefst goud bieholn, den vertelst ons alles onder 't genot van een borrel.
Jelle is vandoage veur de vaccinaties west. Wat 'n boudel: twaie in d'aams en aine in de moaze.
Holst ons op de hoogte van dien raize? Wie bin slim beneid noar de verhoaln.
groet'n van ons apmoal,
Harm, Janny, Jelle, Tom, Margo.
Heel mooi je verslag te lezen. Als de olifant maar geen hielspoor heeft. Zijn met de caravan weg geweest Hebben het behoorlijk koud gehad. dan is 40gr. wel lekker. Veel plezier en tot meels.
Groetjes Koenraad en Jantje.
hee mam
wat mooi dat je naar je zin hebt. en dat je een reisgenoot gevonden hebt leuk zeg.
wat een leuke verhaal wat je al beleeft.
heel veel xxxjes van harry en marloes
hallo harma wat een leuk verhaal meid . denk dat je ogen te kort komt he met alles wat een indrukken een heel ander land natuurlijk harma,en wat een belevenis op een olifant he .nou meid geniet er lekker van hoor je hebt het verdiend dikke knuffel jel
hallo zus wat een leuk verhaal we zijn blij dat jij het naar je zin hebt en dat je een leuk reisgenootje hebt gevonden .we zijn benieuwd naar de volgende verhalen . nou rustig aan met je pootje veel plezier veel liefs dikke smok van hayo en elly
Eindelijk een berichtje van je,maar erg leuk je reisverhaal.Hoop dat er nog een aantal volgen.
Geniet lekker verder,en fijn dat je het zo naar de zin hebt.
Liefs Annette
Ha moi!
Druk programma hebben jullie. Vond je de Taj Mahal ook zo indrukwekkend mooi? En nu al weer onderweg met de trein. En fijn dat je je weg goed vindt in die hitte!!! (ik zou er niet tegen kunnen) En dan ook nog gezellige mensen in je groep; wat heeft eenmens nog meer nodig?! Ik zie al uit naar je fotos ;)
Nog veel plezier en genieten! Doeg!
Hee, gelukkig een verhaal.
Fijn dat je het naar je zin hebt! Geniet maar lekker verder.
Dan wacht ik het volgende verhaal weer af.
Liefs Hennes
hoi harma,
fijn om iets van je te horen ,dat het een heel andere wereld is waar je nu bent, ongeloofelijk,heb genoten van je reisverhaal....kijk al uit naar de volgende,hoe je schrijft bevalt me ,lees je avonturen graag.
wat een hitte waar jij je bevind,kijk je uit voor een zonnesteek!
fijn dat je een maatje hebt gevonden,
liefe groet yvonne