ff kort
Regen komt hier met bakken tegelijk naar beneden.
Vanmorgen om 5 uur opgestaan . we hebben een wandeling gemaakt. Geweldig, wat is het hier mooi!! Kwartier last gehad van mijn voet, maar daarna was het beter. Vanmiddag een massage gehad. Medium of hard vroeg ze. Dan maar hard....Nou , ik heb het gevoeld.
Gister groot in kopen gedaan . Ik was nog geen 25 euro kwijt. En dan ga je ook nog afdingen. Volgens Muriel , ben ik daar een kei in.
Carla, 1 van onze reisgenoten ligt in het ziekenhuis ( 2 de dag) Luchtweg infectie. Ze hebben haar overgebracht naar Kathmandu. Daar gaan wij morgen heen. Wij hopen dat ze weer bij ons in het hotel mag komen.
Vandaag een klankschaal gekocht .
Tot gauw. Knuffel Harma
Hoi Harma,
We zitten op dit moment in een onweersbui, het regent hier ook heel erg. Bij jou is het natuurlijk meteen weet warm/heet na zo'n bui, bij ons niet.
Nog heel veel plezier en Nepal, we zien je snel weer.
Derk en Aly
Het verhaal kwam binnen terwijl ik je mailde! Leuk weer om te lezen wat je meegemaakt hebt. Hopelijk knapt reisgenote gauw weer op!
En hier kwam de regen eveneens met bakken naar beneden zopas!
Hug.
Net of je even thuis bent met al die regen. Bij jou zal de zon er wel weer sneller zijn dan hier. Hopen dat je reisgenoot gauw opknapt. Lijkt me heel vervelend. Geniet lekker verder. Smok van ons.
Ben blij dat het daar zo mooi is, de regen is typisch nederland,maar als je thuis komt heb je ook geluk want als het goed is word het hier ook mooi weer.
Is niet mooi als je in het ziekenhuis ligt ,hopelijk is ze er gauw weer bij.
geniet nog van alle mooie dingen. liefs peet en een dikke kus
wij zijn blij dat je het mooi hebt wij zijn naar het speedyway geweest het was eerst heel mooi maar later kregen we regen en is het daarna niet meer door gegaan jammer maar wat doe je er aan.maak er nog paar mooie dagen en geniet ervan
dikke xxx en tot later
Hai Harma
Hier regent het ook vandaag maar daar zal het wel gauw weer droog zijn en hier.............
Jammer dat er iemand ziek is maar ik ben blij dat jij het zo na je zin hebt geniet er van en stuur en beetje warmte deze kant op. Blijf uitkijken naar koopjes
Veel liefs annie
hoi harma wat leuk om zo inkopen te doen he .jeetje wat goedkoop meid .dat is nogges lekker shoppen hahahaha .nou hier ist ook heel slecht weer hoor regen pf.nou hoop dat je reisgenoot gauw weer beter is want daar in ziekenhuis lijkt me geen pretje en erg jammer natuurlijk harma geniet nog lekker knuffel jeltje
Hoi Harma,
Geniet deze dagen, voor je het weet sta je weer op Schiphol. Ik ben reuze benieuwt wat voor prachtige dingen je hebt gekocht, en je verhalen.
Trea
Nou zondag kanoén. Was erg gezellig. 1 bui gehad maar geschuild onder een regenjas of brug (met latten) of onder de bomen. Vandaag werd het iets warmer en dat stijgt de komende week, Hopelijk neem je ook een beetje warmte mee hier naartoe. Nog veel plezier en geniet van de laatste vakantiedagen.
Groetjes Jantje.
Hey Harma!
Mooie verhalen allemaal! En eindelijk in Nepal, lang op gewacht maar toch gelukt! En ik denk voor jou ook niet de laatste keer. Ik ben gisteren teruggekomen van een weekendje Pinkpop! Was ook erg leuk! Donderdag ben je alweer terug... :-( Time flies when you're having fun... Je had vast nog wel iets langer willen blijven daar. Nou geniet nog even van je laatste dagen en ik zie je zondag op pap z'n verjaardag???
Dikke kus Ivonne