HIEPERDEPIEP
Hallo allemaal.
Ja hoor ,ik ga!!!
Nadat ik maandag hoorde van Fox dat de reis niet doorging ( 22 mei), ben ik dinsdag verder gegaan met zoeken. Even Peet en Hunter ( mijn vakantie hond)uitzwaaien en toen achter mun laptop.
De wereld is groot ...maar voor mij niet . Ik wil alleen maar richting Nepal en nu ook India.Toch ook nu weer bij Fox. Het is moeilijk om op korte termijn nog mee te kunnen met een georganiseerde reis.Ik zou een bevestiging (mail) krijgen, als het door zou gaan. Zelf moest ik nog informeren naar een visum voor India. Qua tijd was dat geen probleem.
Nu wachten.Vrijdagmiddag telefoon...ikweet inmiddels hun telefoon nummer...Fox. Ik had mij er eigenlijk al bij neer gelegd, dit is een afzegging. Er is een nogal botte dame aan de andere kant van de ljin ...die mij verteld dat mijn reis doorgaat...Ik wist niet dat je met zo'n stem , mensen blij kunt maken...( sorry Oordelen)..Mevr Fox vertelde ....dat mijn geld van de vorige reis op mijn rekening gestort was en of ik nu zo vriendelijk wou zijn, deze reis zo snel mogeljik te betalen. Nou ja, zo vriendelijk wil ik wel zijn.
Maar wat is het geworden??
21 daagse rondreis India & Nepal
Ik vertrek 13 mei naar Amsterdam en daar slaap ik weer 1 nachtje op dat heerlijke King size bed. Even kijken of die mooie Griekse adonis er ook is Georgus ( of gewoon Sjors).
14 mei vlieg ik ( 10.30 uur) eerst naar Wenen en daarna naar Delhi.
Ik heb een dag tot dag programma gekregen en die zal ik jullie tzt even sturen.
Veel liefs Harma
zo, goed en snel geregeld. ik weet zeker dat deze reis door gaat. veel plezier alvast gewenst. gr
Superrrrr!!!!
Nou Harma Gelukkig voor je en nu heb je weer iets om naar uit te kijken. Super! Ikzie je vast nog wel weer voor die tijd.
Groetn Roeleke.
Mooi Wark!!!
Ben zo blij voor je!
Mooi zo!
Heel veel plezier gewenst.
gelukkig harma ben zooooo blij voor je dat het toch doorgaat toppie
heeeelemaal geweldig!!!
geweldig voor je